

Dziękuję, ale akurat to żony, ja tylko fociłem
QR_BBPOST U mnie po wędzeniu....Częściowo "się rozeszło" , zostało dla mnie to co widać
czyli kości na grochówkę , szyneczka i obowiązkowo boczek![]()
![]()
Ja na te święta pierwszy raz wędziłem cąber z sarny, zalewa oprócz większej ilości jałowca tak sama jak inne. Osobiście najbardziej obawiałem się że wyjdzie suchar z racji tego że sarnina jest bardzo chuda, a jest naprawdę pychota. Wędzenie w 50-60°C i parzenie do 72°C (ja to robię w garnku do got. na parze, nie bezpośrednio w wodzie).QR_BBPOST Koledzy mam jeszcze w zanadrzu pół jelonkaCzy wędzimy tak samo jak wieprzowinę czy są jakieś inne procedury peklowania i wędzenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Link do galerii: |