Rybki
-
- Śmiertelnie trujący zarodnikowiec
- Posty: 8093
- Rejestracja: środa, 23 czerwca 2010, 16:07
- Imię: Wojciech
- Ulubione grzyby: Borowiki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 587 razy
- Pochwalony: 2718 razy
- Kontakt:
Wolę smażone rybki. W piekarniku to posolić popieprzyć, wegeta, trochę natki pietruszki z masełkiem w środek wsadzić, na godzinę w lodówkę owinięte folią. Potem do piekarnika 180 stopni na 20-30 minut (zależy jak duże pstrągi i jaki piekarnik). Wolę smażone bo z foli to takie jakby ugotowane, ale także dobre.
-
Autor tematu - Grzyb prosty
- Posty: 246
- Rejestracja: niedziela, 15 września 2013, 22:37
- Ulubione grzyby: wszystkie
- Pochwalony: 33 razy
aaaa t, jednak po konsultacjach z żoną zrobimy smażone bo piekarnik...padł.
a wystarczy tylko posolić i popieprzyć nic wiecej ? bo tak przegladałem pobieżnie przepisy i costam o cytrynie było, coś jakieś ziółka dodać , no chciłabym aby mi smakowało .
Rybki "prosto z wody " wychodzą mnie ok 9 zł sztuka więc nie drogo, a ponoć to doskonały sposób na " zdrowe jedzonko "
a wystarczy tylko posolić i popieprzyć nic wiecej ? bo tak przegladałem pobieżnie przepisy i costam o cytrynie było, coś jakieś ziółka dodać , no chciłabym aby mi smakowało .
Rybki "prosto z wody " wychodzą mnie ok 9 zł sztuka więc nie drogo, a ponoć to doskonały sposób na " zdrowe jedzonko "