Co dziś na obiad
-
- Hubiak przyrośnięty
- Posty: 956
- Rejestracja: sobota, 14 maja 2016, 07:27
- Pochwalił: 948 razy
- Pochwalony: 520 razy
Co dziś na obiad
...Wojtas pisze:QR_BBPOST Małe, białe kuleczki, to nie jest fasolka, to malutkie czernidłaki
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 18 września 2017, 18:17 przez PawelJeleniaGora, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Hubiak przyrośnięty
- Posty: 956
- Rejestracja: sobota, 14 maja 2016, 07:27
- Pochwalił: 948 razy
- Pochwalony: 520 razy
Co dziś na obiad
Wynalazki jak to ucho świni!.Wojtas pisze:QR_BBPOST Małe, białe kuleczki, to nie jest fasolka, to malutkie czernidłaki
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
bądź takim malkontentem , zatem dzisiejsza zupka z gąskami .Henryk pisze:QR_BBPOST trochę przeterminowany
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Hubiak przyrośnięty
- Posty: 956
- Rejestracja: sobota, 14 maja 2016, 07:27
- Pochwalił: 948 razy
- Pochwalony: 520 razy
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
No ba , o tempie wciągania nie wspomnę .PawelJeleniaGora pisze:QR_BBPOST i pewnie smakuje
kapuśniaczek z mocno kwaśnej kapusty + wkładka z suszonych rurkowych
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Śmiertelnie trujący zarodnikowiec
- Posty: 18797
- Rejestracja: wtorek, 12 lutego 2008, 19:30
- Imię: Grażyna
- Ulubione grzyby: borowik kania koźlarz
- Lokalizacja: Wielkopolska
- Pochwalił: 1374 razy
- Pochwalony: 5879 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
U mnie dziś znowu faszerowane kanie.
Miałam przerwę bo przyleciała córka i nie było czasu ( chociaż raz nawet pojechaliśmy na grzyby) a po jej odlocie mam znowu codzienne dostawy kań. Znowu muszę zrobić przerwę, w sumie pomogła ale nie można codziennie jeść kań.
Dziś faszerowałam nawet te rozłożone kapelusze, bo coraz bardziej upraszczam sobie sposoby faszerowania.
Wcześniej je sparzyłam, żeby zmiękły, odcisnęłam wodę i wtedy można je bez problemu zawijać.
Nałożyłam farsz ( z mięsa mielonego i kaszy perłowej) zwinęłam potem w panierkę i bułkę tartą i na patelnię.
Wyglądały, jak kotlety mielone ale równie smaczne, jak robione innymi sposobami.
A tu całość
Miałam przerwę bo przyleciała córka i nie było czasu ( chociaż raz nawet pojechaliśmy na grzyby) a po jej odlocie mam znowu codzienne dostawy kań. Znowu muszę zrobić przerwę, w sumie pomogła ale nie można codziennie jeść kań.
Dziś faszerowałam nawet te rozłożone kapelusze, bo coraz bardziej upraszczam sobie sposoby faszerowania.
Wcześniej je sparzyłam, żeby zmiękły, odcisnęłam wodę i wtedy można je bez problemu zawijać.
Nałożyłam farsz ( z mięsa mielonego i kaszy perłowej) zwinęłam potem w panierkę i bułkę tartą i na patelnię.
Wyglądały, jak kotlety mielone ale równie smaczne, jak robione innymi sposobami.
A tu całość