Co dziś na obiad
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Śmiertelnie trujący zarodnikowiec
- Posty: 8093
- Rejestracja: środa, 23 czerwca 2010, 16:07
- Imię: Wojciech
- Ulubione grzyby: Borowiki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 587 razy
- Pochwalony: 2718 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
Takie eksperymenty to ja lubię, znowu zgłodniałemSensibility pisze:QR_BBPOST U mnie dziś znowu faszerowane kanie.
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Gimnazjalista pozyskiwacz
- Posty: 1896
- Rejestracja: wtorek, 22 listopada 2016, 17:20
- Imię: Michał
- Ulubione grzyby: Kanie, Podgrzybki, Maślaki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 439 razy
- Pochwalony: 694 razy
- Kontakt:
-
- Śmiertelnie trujący zarodnikowiec
- Posty: 8093
- Rejestracja: środa, 23 czerwca 2010, 16:07
- Imię: Wojciech
- Ulubione grzyby: Borowiki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 587 razy
- Pochwalony: 2718 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
Kani tyle rosło, że przestałem je zbierać, co z przyczepą kań zrobić
Sensi zapodała fajny przepis, więc co do kań, może niedługo się odezwę
Temacik kulinarny zapodam, właśnie na TVP2, leciała reklama programu "Bake Off - Ale ciacho! - TVP"
Ktoś tam zrobi purchawicę olbrzymią, ktoś zrobi móżdżek ... Ciekawe co im wyjdzie
Znajdziecie o której to będzie leciało, lub link do programu, to podeślijcie
Nie mam czasu na przeglądanie całego tematu kulinarnego, nie wiem czy ktoś już o tym pisał, niedługo coś zapodam
Wrócę do bardzo wczesnych lat dzieciństwa, jedzonko, które tylko kilka razy w życiu jadłem, najwyższy czas na reaktywacje
Sensi zapodała fajny przepis, więc co do kań, może niedługo się odezwę
Temacik kulinarny zapodam, właśnie na TVP2, leciała reklama programu "Bake Off - Ale ciacho! - TVP"
Ktoś tam zrobi purchawicę olbrzymią, ktoś zrobi móżdżek ... Ciekawe co im wyjdzie
Znajdziecie o której to będzie leciało, lub link do programu, to podeślijcie
Nie mam czasu na przeglądanie całego tematu kulinarnego, nie wiem czy ktoś już o tym pisał, niedługo coś zapodam
Wrócę do bardzo wczesnych lat dzieciństwa, jedzonko, które tylko kilka razy w życiu jadłem, najwyższy czas na reaktywacje
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Hubiak przyrośnięty
- Posty: 956
- Rejestracja: sobota, 14 maja 2016, 07:27
- Pochwalił: 948 razy
- Pochwalony: 520 razy
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
gotowy produkt ze słoika , ze sklepu w J.G ul.Jana Sobieskiego 37PawelJeleniaGora pisze:QR_BBPOST żółta fasolka
-
- Hubiak przyrośnięty
- Posty: 956
- Rejestracja: sobota, 14 maja 2016, 07:27
- Pochwalił: 948 razy
- Pochwalony: 520 razy
Co dziś na obiad
Spytałem bo właśnie taką widziałem w słoikach a świeżej nigdy tak nie kroję. I tak się zastanawiałem czy poprzecinałeś w ten sposób świeżą. Sklep ALDI nigdy tam zakupów nie robiłem, raz wracając z lasu wszedłem tam coś kupić, ale od razu wyszedłem, jedna kasa czynna i full ludzi. Ba nawet nie wchodziłem, przez szybę widziałem . A w latach 90stych to taki znany sklep był w Niemczech i te ich fajne reklamówki, wtedy królowały u nas. No jeżdzili Polacy właśnie do Aldi po "gratisowe" buty i inne rzeczy .
-
- Śmiertelnie trujący zarodnikowiec
- Posty: 8093
- Rejestracja: środa, 23 czerwca 2010, 16:07
- Imię: Wojciech
- Ulubione grzyby: Borowiki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 587 razy
- Pochwalony: 2718 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
Dzisiaj pieczone wołowe Takie sobie
Z wierzchu posolone, popieprzone + tymianek. Pierwszy raz
Będą jeszcze inne próby:
wołowe gotowane - ten smak trochę pamietam
wieprzowe gotowane - ten smak trochę pamietam
wieprzowe pieczone - wielka niewiadoma
Z wierzchu posolone, popieprzone + tymianek. Pierwszy raz
Będą jeszcze inne próby:
wołowe gotowane - ten smak trochę pamietam
wieprzowe gotowane - ten smak trochę pamietam
wieprzowe pieczone - wielka niewiadoma
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
Co dziś na obiad
może gotowane będą .Wojtas pisze:QR_BBPOST Takie sobie
Zebrana gąsówka fioletowawa została obgotowana i wraz z cebulką lekko podsmażona na masełku.
Dla mnie z tłuczonymi pyruszkami niebo w gębie .
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt: